Prijswinnend winkelconcept!
Hofpassage Enschede

Hofpassage Enschede

Prijswinnend winkelconcept!

De oude Hofpassage aan het van Heekplein in Enschede heeft door Elizen Vastgoed een heel nieuw winkelconcept gekregen. In het nieuwe winkelconcept zijn Zara, Scotch& Soda en Schuurman schoenen gevestigd. Deze herontwikkeling heeft de Twentse Vastgoed Prijs 2017 gewonnen. AKOR is er trots op daaraan bijgedragen te hebben!

Uit het juryrapport
"Het is Elizen Vastgoed en ontwikkelaar 3W real estate gelukt om door de herontwikkeling van de oude Hofpassage in een nieuw winkelconcept, de loop in de binnenstad van Enschede duurzaam en positief te veranderen. De nieuwe invulling geeft dat deel van de Langestraat een impuls, nadat deze winkelroute de afgelopen jaren moeilijke tijden doormaakte.

Het project wort gekenmerkt door de hoogwaardige architectuur aan het Van Heekplein, die de internationale allure van Zara onderstreept. Aan de zijde van de Langestraat is gekozen voor een architectuur die naadloos opgaat in het historische karakter van de stad. De totale investering in de herontwikkeling bedroeg 5,6 miljoen euro."

 

Opdrachtgever:Elizen Vastgoed
Werkgebied:Winkelen
Locatie:Enschede