AKOR Nijverdal
dát is de

Akor garantie.

AKOR Nijverdal

AKOR Nijverdal (voorheen W.A. van den Berg's aannemersbedrijf BV) richt zich op niet-seriematige bouwprojecten. Dat betekent dat u voor uw nieuwbouw-of verbouwproject, maar ook voor uw project in de restauratie of renovatie terecht kunt bij onze vakmensen in Nijverdal. Daarnaast zijn we met AKOR Nijverdal actief in de utiliteitsbouw en huisaannemer voor onder andere Ben & Jerry's, Euro Mouldings en Koninklijke Stempher verpakkingsindustrie. 

Verbindend en innovatief
Een bouwproces begint altijd met veel wensen en vragen. Door mensen samen te brengen en te verbinden, komen we samen met u tot een bouwoplossing. Dat is onze meerwaarde. Wij nemen u de zorg uit handen tijdens het hele bouwproces. We letten op kwaliteit, budget en functionaliteit. Ook na de oplevering kunt u op ons rekenen.

Mensen met hart voor hun werk
Onze mensen zijn vakmensen met hart voor hun werk. Sterk in maatwerk en het meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Om dit vakmanschap te borgen en blijvend te stimuleren is AKOR Nijverdal een Woningborg- aannemer, VCA-gecertificeerd met twee sterren, een erkend Fundeon-leerbedrijf en aangesloten bij Bouwend Nederland. 

We doen wat we beloven en dat doen we goed! Dát is de Akor garantie.

 

Gerelateerde projecten