Vastgoedbeheer
dát is de

Akor garantie.

Vastgoedbeheer

 

Zoekt u iemand die u het 'gedoe' uit handen neemt? Iemand die uw lekkage onmiddellijk oplost, of timmerwerk voor u doet? Die planmatig onderhoud pleegt aan uw pand, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft?
 

Wij zijn AKOR Vastgoedbeheer 

De ontzorgende partij voor beheer en onderhoud, reactief onderhoud, mutatieonderhoud of planmatig onderhoud van uw vastgoed. Wij beloven u een hoog serviceniveau voor een marktconforme prijs en willen graag samen met u een duurzame samenwerking aangaan voor langere termijn.
 

AKOR biedt vastgoedbeheer aan voor geheel Nederland, wij rijden vanuit onze vestigingen in Epe, Pijnacker en Rijssen. Hierdoor kunnen wij nagenoeg heel Nederland aanrijden.

Ons team

AKOR Vastgoedbeheer bestaat uit planners en klantverantwoordelijken en uiteraard onze eigen servicemonteurs. Wij geloven in 1 aanspreekpunt voor onze klant. Ook in de avonden, nachten, weekenden, feestdagen staan wij voor u klaar. 24/7 Dat is de Akor garantie. Wij werken voor retailers (op A-locaties), supermarkten, vastgoedbeleggers, vastgoedmakelaars, woningstichtingen, woningcorporaties.


Nieuwsgierig geworden?

Bel ons. Uiteraard komen wij graag het proces, dat we voor jullie klant specifiek maken, verder toelichten!  Onze vastgoedmedewerkers zijn bereikbaar om uw problemen op te lossen. 


Eerst meer ontdekken, referentieprojecten bekijken of weten voor welke merken wij werken? Download dan onze bureaupresentatie.