Nieuwe gevel voor monumentaal pand Cotton Club Deventer
Linda Winkel Projectleider

Nieuwe gevel voor monumentaal pand Cotton Club Deventer

In Deventer hebben we een monumentaal pand in de drukste winkelstraat van Deventer, de Lange Bisschopstraat, verbouwd. De gevelpui die een prominente rol speelt in het straatbeeld is aangepast aan de wensen van de retailer en met oog voor het monumentale pand. Ook binnen zijn de nodige werkzaamheden verricht ter voorbereiding op de komst van de kledingzaak. Uitdagend af en toe, door het monumentale karakter en de krapte van de Lange Bisschop. Juist daardoor een project wat ons team van Kleinbouw & retail als een jas past. De Cotton Club heeft afgelopen juni haar deuren geopend.

Een inkijkje die je als winkelend publiek niet krijgt, zijn de gewelfkelders onder het pand die nog volledig in tact zijn en ook de oude balken en zelfs schilderingen op de plafonds. Een greep uit de werkzaamheden die we hebben gedaan:

  • Asbest sanering.
  • Gevel voorzien van natuursteen.
  • Het casco voor de winkel.
  • Staalconstructies toevoegen voor eventuele optopping.
  • Brandwerende materialen aanbrengen.

Waarschijnlijk zijn we nog niet klaar op “de Lange B”. Er zijn nog meer plannen voor dit pand en andere panden in de Deventer binnenstad waarvan wij de bouwwerkzaamheden voor onze rekening nemen.

Opdrachtgever:Dalpha Real Estate
Werkgebied:Winkelen
Locatie:Deventer
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Dit is het beste van twee werelden. Iets wat we leuk vinden om te doen en ook goed in zijn. Fijne samenwerking met alle partijen, dus al met al een mooi project wat resulteert in een prachtige winkel. ”

Foto bij:
Linda WinkelProjectleider
Hoe heeft de opdrachtgever dit project ervaren?

”Een prachtige aanwinst voor de Lange Bisschopstraat die zal bijdragen aan de levendigheid van de buurt!”

Dalpha Real EstateOpdrachtgever