in allerlei landen
Primark
Richard Fransen Operationeel Directeur

Primark

in allerlei landen

We zijn er trots op dat we al vele Primarks in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België en Frankrijk hebben mogen bouwen! Deze projecten worden allemaal turn key, dus helemaal af, opgeleverd en gerealiseerd op basis van 'Design & Build'.

AKOR is dan hoofdaannemer en ontzorgt de PRIMARK-organisatie volledig. Dit houdt in dat we alles regelen, plannen en uitvoeren, samen met de vele onderaannemers uit diverse landen. Onze vaste partner daarin is de Vastbouw Groep.  Een extra uitdaging daarbij: de werkzaamheden vinden vaak plaats in een live-omgeving, waarbij de winkels dus gewoon open blijven. De bouwtijd varieert van 9 tot maximaal 12 weken.

Primark Amsterdam (Damrak) won eind 2017 de Retail Week Interior Award, heel mooi dat wij daar aan mee hebben mogen werken! Bekijk hier hoe prachtig de winkel geworden is.

 

Opdrachtgever:Primark
Werkgebied:Winkelen
Locatie:Nederland / Duitsland / Oostenrijk / België / Frankrijk
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Werken voor een grote retailorganisatie als Primark is spannend, omdat ze hoge eisen stellen binnen een strakke planning. Als dat ons dan weer lukt en er een mooie winkel opgeleverd wordt, geniet ik daarvan!”

Foto bij:
Richard FransenOperationeel Directeur